PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

Descarca invitatia si vino la PRINT&SIGN!

Buna! De miercuri - 9 octombrie, pana sambata – 12 octombrie, te asteptam la PRINT&SIGN 2019, targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est care are loc in pavilionul B1 de la Romexpo.

PRINT&SIGN

Tipar digital inseamna:

All About Visual Communication - un concept unic in Romania, prin care iti punem la dispozitie 3 expozitii, 4 evenimente atragatoare si 550 de branduri locale si internationale – toate in acelasi timp si in acelasi loc. Fiecare expozitie (PRINT&SIGN, DIGITAL SIGNAGE Show, CORPORATE GIFTS Show) prezinta inovatii de ultima ora si lansari de produs, pe care le poti vedea doar o data la doi ani intr-un singur loc. Astfel, timp de 4 zile, pavilionul B1 de la Romexpo se transforma in cea mai mare platforma de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promotionalelor si semnalisticii digitale.

Tipar digital pe orice suport - imprimarea digitala ofera astazi posibilitati infinite: a ajuns in domeniul designului interior, dar ofera posibilitati nenumarate chiar si pentru industria bauturilor, a cosmeticelor, industria electronica si electrotehnica, automotive, industria mobilei. La PRINT&SIGN vei vedea: inovatii in tiparul digital pentru publicitate, inovatii in tiparul digital pe textile, inovatii in tiparul industrial, 3D PRINTING.

Mai multe detalii, aici:

PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN


Doar o data la doi ani ai ocazia sa descoperi inovatiile tiparului digital pe orice suport!
Te asteptam la PRINT&SIGN! 9-12 octombrie, la Romexpo

PRINT&SIGN

PRINT&SIGN PRINT&SIGN

PRINT&SIGN

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.