PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
PRINT&SIGN

PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de tipar digital si semnalistica din Europa de Sud-Est ajuns la editia a 15-a, prezinta anul acesta inovatii in tiparul digital pe orice suport, cu posibilitati infinite pentru:

  • publicitate (indoor, outdoor, tipar comercial & packaging, personalizare promotionale)
  • fashion, home&deco, sportswear (tiparul digital pe textile)
  • electrice&electronice, bauturi, cosmetice, automotive, mobila si decoratiuni (tiparul digital industrial)
  • arhitectura&design, publicitate, medicina, fashion (3D printing)

Da viata ideilor tale cu solutiile si echipamentele de tipar digital pe care le gasesti la PRINT&SIGN doar intre 9 si 12 octombrie la Romexpo, Bucuresti!

Grenke Romania, prezenta pe piata autohtona de peste 12 ani, ofera pe toata perioada targului solutii de finantare pentru o gama diversificata de echipamente necesare oricarui business pentru dezvoltarea si consolidarea activitatii. Procesul de finantare este rapid, simplu si personalizat, putand fi realizat complet online.

PRINT&SIGN

Avantaje de finantare doar pe perioada targului:

Grenke Romania propune companiilor o oferta speciala pentru echipamente de printare si copiere, valabila doar pe perioada targului (intre 9 si 12 octombrie): avans 0%, numar minim de documente necesare aplicarii, raspuns in 24 de ore, chirii fixe in euro, facturi deductibile, echipamente de ultima generatie, investitiii realizate fara blocarea capitalului, sprijin si consultanta din partea echipei de specialisti locali. Pentru mai multe detalii despre solutiile de finantare, conditii si beneficii, accesati website-ul oficial al companiei sau contactati echipa direct la: service@grenke.ro | +40 21 300 1987.


PRINT&SIGN
PRINT&SIGN PRINT&SIGN

PRINT&SIGN

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.