PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
PRINT&SIGN

Artmaker.ro, brandul de materiale inkjet extrem de calitative achizitionate direct din fabrici de renume, participa la PRINT&SIGN 2019 cu o gama larga de solutii destinate fotografilor si print shop-urilor - hartie foto de toate tipurile (metalica, fine-art, mata, lucioasa, fata-verso, adezive, etc), canvas-uri, hartii sintetice, albume foto si multe altele.

IT Genetics

Calitatea este excelenta - sunt testate circa 10 fabrici pentru a gasi cel mai bun produs (lucreaza si cu fabrici care produc pentru Canon, Hahnemuhle, HP, Agfa), iar preturile sunt extrem de bune (achizitii in volume mari, direct din fabrica - fara intermediari). Sunt oferite mostre gratuite!


PRINT&SIGN
PRINT&SIGN

PRINT&SIGN

Participa la PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, care se desfasoara intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo Bucuresti.
PRINT&SIGN
facebook

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.