PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

GoodStyle participa la PRINT&SIGN, cel mai mare targ de print digital pe textile

PRINT&SIGN

Inca o veste buna pentru cei care interactioneaza cu tot ceea ce inseamna publicitatea pe textile: intre 9 si 12 octombrie aveti ocazia sa vedeti cum va pot inspira si cum va pot satisface clientii ultima tehnologie in materie de masini de brodat si cusut.

GoodStyle, unul dintre principalii furnizori de masini de cusut, brodat, sisteme de croi si calcat din Romania, participa la PRINT&SIGN 2019 cu un stoc impresionant de utilaje (noi sau reconditionate) capabile sa efectueze orice operatiuni care pot aparea in procesul tehnologic de realizare a produsului finit. Toate produsele GoodStyle provin de la producatori de renume: Ricoma, Jack, Brother, Siruba, Japsew, Global, Juki, Pfaff, Durkopp, Rotondi etc.

Mai ai foarte putin timp la dispozitie sa iti rezervi stand in arena celor mai importanti jucatori din industria de print digital. Intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo Bucuresti are loc PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de print digital din Europa de Sud-Est.PRINT&SIGN
facebook

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.