PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

SAVE THE DATE! Conferinta PrintTex 2019 – The Future of Textile Printing

PRINT&SIGN

Pe 10 octombrie 2019, incepand cu ora 11:00, va avea loc PrintTex 2019, conferinta dedicata printului digital pe textile, desfasurata in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo-Bucuresti!

Care sunt provocarile designerilor vestimentari si ale designerilor de interior versus evolutiile tehnologice in sectorul printului digital pe textile, ce inseamna personalizarea textilelor pentru dezvoltarea companiilor de print digital si cat de departe a ajuns hyper-personalizarea, trendul spre care se indreapta generatia Millennials. Toate aceste teme (si multe altele, la fel de interesante) vor fi dezbatute pe 10 octombrie la Bucuresti, in cea mai asteptata conferinta din domeniu.

Stai cu ochii pe noi si vei afla cand dam startul inscrierilor, ca sa nu ratezi sansa de a afla de la cei mai buni speakeri ai momentului cat de mult a evoluat industria printului digital pe textile!

PRINT&SIGN
facebook

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.