PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

In atentia publicitarilor: PRINT&SIGN 2019 prezinta ultimele noutati in semnalistica!

PRINT&SIGN

Intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo Bucuresti are loc PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

In sectorul dedicat atelierelor de productie publicitara vor fi expuse ultimele noutati in materie de sisteme de iluminat si profile de aluminiu, de la Viofil, unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de materiale pentru aplicatii de publicitate din Romania:

  • Noutati sisteme de iluminat: surse interior slim cu incarcare 100%, surse exterior slim incadrabile in profil, bare LED iluminare backlit si iluminare perimetrala cu chip CREE + lentila FRESNEL.
  • Noutati profile aluminiu: conector cub textil si profil colt, profil de colt textil, accesorii imbinare colt.

Profilele de aluminiu sunt fabricate in Grecia, iar sistemele de iluminat in China, special pentru Viofil.


PRINT&SIGN
PRINT&SIGN
facebook

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.