PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

PRINT&SIGN 2019 provoaca interesul producatorilor de echipamente de finisare industriala

PRINT&SIGN
APR Solutions, compania italiana care produce echipamente de finisare, participa la PRINT&SIGN 2019 cu masini automate si semi-automate de lipire benzi dublu adezive si benzi tear-tape destinate comertului electronic si industriei de ambalare.
PRINT&SIGN
PRINT&SIGN

Maxi Athos 160 este un echipament semi-automat de format mare, cu alimentare manuala, pentru aplicarea benzii dublu-adezive pe orice tip de suport din hartie, carton, carton ondulat, PVC, plastic, acril, lemn sau aluminiu.

PRINT&SIGN

Maxi Box 160 este o masina de lipire si faltuire semi-automata de format mare, cu alimentare manuala, pentru cutii, plicuri, folii si alte produse din carton si carton ondulat. La acest tip de echipament se poate aplica o gama larga de benzi: dubla, de rupere, de silicon si magnetica.

PRINT&SIGN
facebook

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.