PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Verla
Sub forma unei expozitii inedite de arta, denumita PrintInterior, Verla va prezenta lucrarile Mirelei Traistaru transpuse pe o multitudine de materiale textile destinate decorului interior. Operele artistei vor putea fi admirate pe perdele, sisteme de umbrire, paravane, canapele, mochete, tavane iluminate si multe altele.

Aplicatiile inovative pot fi utilizate la personalizarea spatiilor rezidentiale sau comerciale cu materiale textile imprimabile, disponibile in diverse texturi, de la voaluri pana la mochete, de la textile pentru aplicatii iluminate pana la cele opace, sau de la materiale satinate pana la cele fonoabsorbante, care te ajuta sa iti creezi propria oaza de liniste si relaxare.
Citeste mai mult, aici.

Verla Verla a fost prima companie care a adus textilele imprimabile digital in Romania, si ne mandim ca am ajutat la educarea pietei in acest domeniu. Am inceput cu textilele si, in timp, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am facut demersuri pentru a le oferi solutii complete, astfel incat ne-am marit gama de produse cu sisteme de expunere pe materiale textile, dar si cu echipamente”, a declarat Vlad Verzea, Business Development Manager Verla.

O  parte din produsele si echipamentele destinate industriei publicitare vor fi expuse anul acesta la PRINT&SIGN 2019, cea mai importanta expozitie de tipar si semnalistica din regiunea sud-est europeana, care va avea loc intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign


Print&Sign

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.