PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

Global Tech Services Srl vine la PRINT&SIGN.
IA-TI UN LOC langa lideri!

CNC Intelligent Labs
Singurul producator roman de masini de termoformare, Global Tech Services Srl, si-a anuntat participarea la PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Intre 9 si 12 octombrie, producatorul va expune intr-un stand generos din pavilionul B1 de la Romexpo-Bucuresti un echipament de termoformare complet automatizat, cu instalatie de vacuum. Thermoform Galaxy ofera o solutie facila pentru transformarea creatiilor plane in obiecte 3D de exceptie. Thermoform Galaxy
CNC Intelligent Labs De asemenea, la PRINT&SIGN 2019 compania va prezenta si gama de routere CNC Intelligent Labs din seria RK, care utilizeaza cele mai noi tehnologii, oferind precizie si viteza in exploatare. Structura lor solida garanteaza eliminarea vibratiilor si permite folosirea in exploatare a unor motoare de aschiere cu puteri de pana la 12 KW.

Prezenta ca expozant la PRINT&SIGN aduce plus-valoare brandului tau. Profita de aceasta platforma unica pentru a-ti promova produsele si serviciile!
Print&Sign

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.