PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

EXCLUSIV Helmut Ignat, Konica Minolta: ce va face diferenta pe piata de print in urmatorii doi ani

Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions, considera ca in urmatorii ani, pe piata de print din Romania vor exista cresteri in zona echipamentelor color, atat a celor din gama office, cat si a celor din gama de productie.

Helmut Ignat
Automatic Letter Bender MGI JETvarnish 3DS este un echipament complex de imprimare decorativa cu lacuire UV si efecte 3D surprinzatoare, care face fata cu succes trendului actual. Utilajul a intrat recent pe piata locala a imprimarii industriale prin Konica Minolta Business Solutions Romania, lider in furnizarea de echipamente multifunctionale de birou, dar si de sisteme performante de tipar digital. Zonele de aplicabilitate sunt numeroase: de la carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, invitatii la evenimente, brosuri, flyere, postere, coperti de reviste sau de carti, calendare.

“Dupa introducerea pe piata a echipamentelor MGI, in cursul anului 2017, ponderea acestora in veniturile companiei a fost de peste 6%, si estimez ca in acest an (2018 – n.r.) va creste pana la 10%”, spune managerul.

Helmut Ignat

Intre 9 si 12 octombrie ai ocazia sa iti expui si tu echipamentele de print digital la PRINT&SIGN 2019, editia cu numarul 15 a celui mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est. Evenimentul are loc in pavilionul B1 de la Romexpo, Bucuresti.

Acceseaza www.printsign.ro, vezi care este tematica si rezerva spatiu in arena echipamentelor de print digital si a inovatiilor in domeniu.

Aici gasesti toate formularele de care ai nevoie ca sa iti rezervi locul printre liderii industriei.

Print&Sign
Contacteaza echipa pentru o oferta personalizata!

Anne Istrate

Tel.: +40 722 649 945, email: anne.istrate@euroexpo.ro

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.