PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

PREMIERA la PRINT&SIGN:
Liderul polonez al industriei de semnalistica si-a anuntat participarea!

Automatic Letter Bender
Automatic Letter Bender Automatic Letter Bender, lider pe piata masinilor de indoire din Polonia, participa pentru prima data la PRINT&SIGN!
Compania ofera solutii complete pentru productia de litere 3D: masini de indoit, routere CNC, masini de sudat cu laser si accesorii (benzi din aluminiu si otel, profile, adezivi, unelte), precum si servicii de asistenta tehnica specializata.

Echipamentele ALB sunt foarte apreciate in Europa, Asia si Africa, compania poloneza ajungand in prezent sa numere clienti din Spania, Franta, Grecia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Islanda, Norvegia, Suedia, Lituania, Letonia, Estonia, Rusia, Orientul Mijlociu, Israel si Romania.

Automatic Letter Bender La PRINT&SIGN 2019, Automatic Letter Bender va prezenta noile modele de echipamente COMBO si UNI, doua masini universale de indoit. Prima dintre ele (ALB-02 COMBO 160) indoaie benzi de aluminiu cu grosimi intre 0,4-1,2 mm si otel-inox deĀ  0,4-0,8 mm, iar cea de-a doua (ALB-04 UNI 180) este perfecta pentru sisteme de profile, benzi plate din otel inoxidabil, aluminiu si profile pentru litere volumetrice. In 2018, echipamentul UNI a primit medalia de aur la targul Festiwal Druku din Polonia.

Vino si tu alaturi de liderii industriei de print din regiune si poti intra in contact direct cu factori de decizie reprezentativi pentru industria de profil, specialisti, asociatii locale si internationale, dar si cu un numar mare de vizitatori foarte bine targetati.

Acceseaza www.printsign.ro, vezi care este tematica si rezerva spatiu in arena echipamentelor de print digital si a inovatiilor in domeniu.

Aici gasesti toate formularele de care ai nevoie ca sa iti rezervi locul printre liderii industriei.

Print&Sign
Contacteaza echipa pentru o oferta personalizata!

Anne Istrate

Tel.: +40 722 649 945, email: anne.istrate@euroexpo.ro

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.