PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

Victor Matei (Canon CEE): 3 mari tendinte in professional printing

Victor Matei
Canon Principalele zone de interes din domeniul printului digital profesional din Romania sunt personalizarea, designul interior si zona de cutsheet (asa-numita imprimare din coala), considera Victor Matei, Regional Business Development Manager Professional Print Solutions la Canon CEE GmbH.

“Daca e sa ne referim la tendintele din piata noastra, ele sunt sunt legate si de cele pe care le vedem in vestul Europei. Exista tendinte clare in zona de personalizare, in zona de interior design – unde oamenii simt nevoia sa iasa din designul asta comun in care pot sa-si aranjeze casele si vor ceva mai aproape de sufletul lor, si in zona de cutsheet (imprimare din coala), unde observam un trend din ce in ce mai crescut”, spune reprezentantul regional al Canon intr-un interviu acordat Euroexpo.
Canon

Piata de print digital din Romania dispune de tehnologii care asigura cu succes toate cerintele actuale. UVGel (tehnologia existenta pe echipamentul Canon Oce Colorado 1640) vine pentru prima data cu cel mai bun echilibru intre calitatea printului si o productivitate nemaintalnita pana acum pe un printer de 1,6m, cu un timp de livrare foarte rapid. Tehnologia se pliaza perfect pe aplicatiile aflate in trend: de la printuri aproape tridimensionale, pana la materiale foarte greu de imprimat in general, cum e sticla sau metalul.

Din pacate, noua tehnologie nu este exploatata la capacitate maxima in Romania. “E nevoie de putina deschidere din toate zonele, dar cred ca vom reusi sa deschidem minti si noi oportunitati de business pentru toata lumea”, declara Victor Matei.

Echipamentul Canon Oce Colorado 1640 cu tehnologie UVGel va fi expus intre 9 si 12 octombrie la PRINT&SIGN 2019, targul de tipar si semnalistica pentru Europa de Sud-Est care se va desfasura in pavilionul B1 de la Romexpo, Bucuresti.

Vino si tu alaturi de liderii industriei de print digital!

Canon


PRINT&SIGN 2019 are loc in paralel cu alte doua evenimente importante:

4 ZILE, 3 EXPOZITII,
MULTIPLE OPORTUNITATI PENTRU BUSINESS-UL TAU

DIGITAL SIGNAGE Show DIGITAL SIGNAGE Show DIGITAL SIGNAGE Show

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.