PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

PRINT&SIGN 2019, evenimentul anului pentru industria de print

Print&Sign
Intre 9 si 12 octombrie te invitam la PRINT&SIGN 2019, cel mai important eveniment pentru industria de print din Europa de Sud-Est. Cea de-a 15-a editie a targului de tipar si semnalistica se va desfasura in pavilionul B1 de la Romexpo-Bucuresti.

Vino alaturi de liderii industriei de print din regiune si poti intra in contact direct cu factori de decizie reprezentativi pentru industria de profil, specialisti, asociatii locale si internationale, dar si cu un numar mare de vizitatori foarte bine targetati.

Acceseaza www.printsign.ro, vezi care este tematica si rezerva spatiu in arena echipamentelor de print digital, a tipografiilor, atelierelor de productie publicitara, dar si a inovatiilor in domeniu.

Aici gasesti toate formularele de care ai nevoie ca sa iti rezervi locul printre liderii industriei.

Print&Sign
Contacteaza echipa pentru o oferta personalizata!

Anne Istrate

Tel.: +40 722 649 945, email: anne.istrate@euroexpo.ro

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.