PRINT&SIGN 2019 - New Era Print Solutions
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign
Cosmin Stan (34 ani), marele castigator al concursului de colantare auto KING of Wraps organizat de Leykom in cadrul targului PRINT&SIGN 2017, se afla zilele acestea la SEMA Show Las Vegas, cel mai mare show al cailor-putere.

Print&Sign
Cosmin Stan “Castigarea concursului KING of Wraps a fost impulsul de care aveam nevoie sa pasesc pe pamant american. Faptul ca am castigat marele premiu a fost un plus pentru imaginea mea, pentru imaginea firmei mele.”, a declarat Cosmin Stan.

In 2017, marele premiu al concursului de colantare auto a fost un bilet de intrare la expozitia SEMA Show din Las Vegas (plus bilet de avion si cazare), oferite de Leykom.

Print&Sign
Cosmin Stan este fondatorul Car Fashion, compania pe care a infiintat-o in 2006 din dorinta de a le oferi oamenilor “masini cu un design aparte, care sa uimeasca prin culori si stil”, imbinand cele doua pasiuni ale sale: masinile si designul.

Print&Sign

PRINT&SIGN 2019 - SAVE THE DATE!

9 – 12 octombrie 2019

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.