PRINT&SIGN 2019
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign
Succesul se intretine cu persistenta. Fii consecvent si intalneste-te cu liderii industriei de print din Europa de Sud-Est si anul viitor!

SAVE THE DATE: intre 9 si 12 octombrie 2019 te invitam la PRINT&SIGN, cel mai important targ de tipar si semnalistica din regiune, ajuns la editia a 15-a.
Iti oferim prilejul de a intra in contact direct cu factori de decizie reprezentativi pentru industria de profil, specialisti, asociatii locale si internationale, dar si cu un numar mare de vizitatori foarte bine targetati.

PRINT&SIGN 2019 va fi locul de intalnire al business-urilor creative din industria imprimarii digitale si arena celor mai inovatoare solutii si echipamente pentru tipar digital, offset, large format, tipar industrial si tipar pe textile, gravura, serigrafie, tampografie, tipografii, ateliere de productie, agentii de publicitate, semnalistica digitala.

PRINT&SIGN 2019 - SAVE THE DATE!

9 – 12 octombrie 2019

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.