PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Rezerva-ti locul la Conferinta
Criza personalului calificat si nevoia resetarii invatamantului tipografic!


Pe 28 septembrie, de la ora 15:00, te invitam la Conferinta "Criza personalului calificat si nevoia resetarii invatamantului tipografic”, ce se va desfasura in Sala Cupola din Romexpo-Bucuresti, in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Print & Sign

Iti aducem fata in fata industria, scoala si autoritatile, pentru o dezbatere pe tema crizei fortei de munca, calificate, ce afecteaza de peste 10 ani intreaga industrie tipografica din Romania.

Daca si tipografia ta este afectata de criza personalului calificat, implica-te!
Vino la dezbaterea organizata la PRINT&SIGN pentru a afla solutiile propuse, raspunsurile autoritatilor abilitate si caile prin care poti sprijini aceste initiative!

Print & Sign

Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.