PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Synt3, specialist in piele ecologica din 1971,
este reprezentat in Romania exclusiv de Polyothers


Originalitate, calitate si sute de texturi si culori ce poarta marca "Made in Italy"

Print&Sign Fondat in 1971, Synt3 isi incepe activitatea producand poliuretan pentru coperti si incaltaminte. Din 1977 compania decide sa investeasca intr-un nou produs ce va revolutiona piata de resort – poliuretan produs prin coagulare, motiv pentru care a deschis o noua fabrica. Asa a dobandit prestigiul Laskina, marca inregistrata ce garanteaza ca materialele sunt 100% poliuretan.

Print&Sign În 2001, afacerea s-a mutat la noul sediu mondial si a creat ultima facilitate de productie computerizata. Synt3 a inregistrat o crestere imediata si substantiala a vanzarilor, iar in 2003 a investit intr-o statie de coagulare de ultima ora, intr-o cladire noua, special conceputa pentru aceasta utilizare. In prezent, Synt3® Srl detine 3 unitati distincte de productie. Productia anuala ajunge la cateva milioane de metri pe an in peste 100 de nuante si texturi, care pot fi realizate chiar si in coduri Pantone.

Print&Sign De-a lungul timpului s-au investit sume considerabile in domeniul tehnologiei, sigurantei si ecologiei mediului. Toate fabricile au cele mai noi inovatii pentru recuperarea energiei si a materiilor prime. Emisiile de apa si aer sunt in permanenta controlate strict si in conformitate cu standardele de mediu si de siguranta personala.
Certificarea FSC® atesta faptul ca toate produsele sunt realizate utilizand materiale prime provenite din paduri gestionate in mod responsabil in conformitate cu Standardul international pentru conservarea padurilor. Factorul-cheie al certificarii FSC® este trasabilitatea produsului brut material, exprimat prin certificarea Chain-of Custody in care este urmarita calea produselor din paduri prin intermediul lantului de aprovizionare.

Cu alte cuvinte, un produs poate fi certificat FSC atunci cand orice companie isi asuma in lantul de aprovizionare dreptul de proprietate asupra produsului forestier certificat.
Synt3 ofera distributie exclusiva in Romania companiei Polyothers, din vara anului 2016. Mai multe detalii, pe www.polyothers.ro si la office@polyothers.ro.

Te asteptam la PRINT&SIGN 2017, de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.