PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Industria cartii. Solutii inovatoare
prezentate de Sander Jansen


SANDER JANSEN, omul care a revolutionat industria de carte in Olanda cu ajutorul conceptului BOOK On DEMAND, vine la Conferinta Book Printing!

Vino pe 29 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la Conferinta Book Printing by Canon, sa afli si tu de la Sander Jansen, CEO ChangeVenture, cum poate fi inovata industria de carte!Print&Sign Sander Jansen este key-speaker-ul conferintei si va prezenta audientei conceptul BOOK On DEMAND, implementat cu succes in Olanda.

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul schimbarii, al coordonarii si dezvoltarii produselor si afacerilor, Sander Jansen le-a aratat companiilor cu care a intrat in contact ce oportunitati le ofera digitalizarea.


PRINT&SIGN


Conferinta Book Printing va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.