PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Ultimele locuri la concursul "Colantorul Anului" Powered by Algernon!
Algernon asteapta inscrierea ta pana vineri, 22 septembrie, in cel mai popular concurs de colantari auto din Romania - Colantorul Anului 2017.

Organizatorii garanteaza ca va fi un concurs-eveniment in care toti participantii vor beneficia de know-how-ul expertilor in colantari auto, isi vor imbogati cunostintele privind tehnicile de aplicare a foliilor, iar cei mai buni concurenti vor fi rasplatiti cu premii valoroase: premiul cel mare va fi recompensat cu 1000 euro, premiul al doilea cu 700 euro si cel de-al treilea premiu cu 400 euro.

Te asteptam la standul Algernon pentru a participa la Concursul Colantorul Anului 2017! Castigatorul marelui premiu poti fi chiar tu!


Surprizele placute nu vor lipsi din standul Algernon.
Premiile vor fi acordate in folii adezive si produse pentru colantari auto comercializate de Algernon.VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.