PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Print pe textile: inovatii tehnologice,
numai la PRINT&SIGN!


PRINT&SIGN 2017 iti ofera 4 zile de targ imprimate cu inovatie, idei, tendinte si oportunitati:Vei putea vedea cele mai noi inovatii tehnologice pentru imprimarea textilelor prezentate de liderii mondiali ai industriei tiparului digital.

Nu uita de Conferinta PrintTex 2017, cu tema "Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile", care va avea loc pe 26 septembrie in sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti. Vino sa participi la dezbaterile unora dintre cei mai importanti profesionisti ai momentului in domeniul imprimarii digitale pe textile si sa fii la curent cu tendintele printului digital in industria mobilei si a decoratiunilor interioare!

VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.