PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Conferinta 3D Print - LAST CALL!


Vino la cel mai mare eveniment dedicat printului tridimensional, care va avea loc pe 28 septembrie ora 10:00, in Sala Cupola din Romexpo-Bucuresti, in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.Nu rata intalnirea cu inventatorul primului bioprinter 3D din Europa de Est, fabricat in Romania, Calin Brandabur, dar si cu cei mai importanti specialisti si reprezentanti ai mediului academic din Romania. Grabeste-te sa prinzi un loc in sala!


PRINT&SIGN PRINT&SIGN


Conferinta 3D Printing va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.