NEWS ALERT - PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!
Print&Sign
Print&Sign

Cu ce noutati vin greii industriei de print la Hunkeler Innovationdays 2017

Noua imprimanta cu jet de cerneala pe baza de polimer Océ ProStream de la Canon, care poate printa pana la 35 de milioane de pagini A4 pe luna, este prezentata zilele acestea la Hunkeler Innovationdays 2017, unul din evenimentele recunoscute la nivel european drept locul in care companiile din industria de print isi prezinta cele mai noi produse si tehnologii.

Anul acesta, evenimentul se desfasoara intre 20 si 23 februarie, la Lucerne, Elvetia, si numara aproape 80 de expozanti. Ca si suprafata expozitionala sau durata, Hunkeler Innovationdays nu are anvergura drupa, insa este interesant din punctul de vedere al noutatilor in materie de aplicatii practice si solutii integrate complete.

La standul Xerox, vizitatorii pot experimenta in aceasta perioada o serie de produse premium cu jet de cerneala (cum ar fi Xerox Rialto 900), precum si solutii integrate end-to-end. Una din noutatile prezentate de Ricoh este Ricoh ProTM VC60000, un echipament inovator care scoate in evidenta flexibilitatea fluxului de lucru in printul digital, in vreme ce Heidelberg le va oferi ocazia vizitatorilor sa vada cum functioneaza sistemul integrat Stahlfolder TH 56, foarte potrivit pentru finisarea printurilor digitale (copertare).


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si GNA, noul standard industrial lansat de MagnaColours, revolutioneaza printul digital pe textile

Daniel Pomparau, Branch Manager Viofil Sign Systems, spune ca piata de LED-uri din Romania este in plin avant, chiar daca informatia ajunge ceva mai tarziu la noi, din cauza costurilor. In opinia sa, anul 2017 va fi unul mai exploziv pentru piata romaneasca de LED-uri - deocamdata, in materie de produse. Si e normal asa, pana la urma, sa vii mereu cu noutati. Nu te poti prezenta la targuri cu aceleasi produse, trebuie sa-ti alimentezi mereu producatorii cu solutii si sisteme, spune el.
  Citeste pe site  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.