PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Ciprian Susanu, expert in digital marketing si consultanta, vine la Conferinta Digital Signage!


Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital, vine la Conferinta DIGITAL SIGNAGE – Intra in lumea competitiei sa ne vorbeasca despre importanta semnalisticii digitale in comunicare. Te asteptam pe 27 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la conferinta.Print&Sign Ciprian Susanu va fi moderatorul Conferintei Digital Signage. Are peste 12 ani de experienta in toate domeniile marketingului online, de la dezvoltare web pana la SEO, PPC si project management pentru proiecte online de toate dimensiunile. In tot acest timp, a asistat la evolutia mediului online romanesc din faza de pionierat pana la industria de azi. Perspectivele diferite si activitatea din piata in toti acesti ani il fac un excelent observator al mediului online si un foarte bun strateg de digital marketing.

Print&Sign

A lucrat pentru brand-uri ca Telekom, World Class, Johnnie Walker, Western Union, Axigen, eFin, Garanti Bank, iar acum detine agentia de strategie online si performance marketing Dare Digital, in portofoliul careia se afla companii precum METRO, Catena, Durex sau iCentre. In 2016, Ciprian a inceput un amplu program educational in domeniul marketingului online, format din mai multe training-uri si seminarii, prin care isi propune sa sustina si sa ofere consultanta companiilor romanesti de top in dezvoltarea unor strategii de crestere prin digital marketing.

PRINT&SIGN
PRINT&SIGN

Conferinta Digital Signage va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.