PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Algernon: Ultima saptamana de inscrieri
la concursul Colantorul Anului


Print&Sign

Standul Algernon din cadrul targului PRINT&SIGN 2017 va pune la dispozitie materiale si accesorii, dar va ofera si idei si trucuri pentru realizarea colantarilor auto intr-un mod cat mai usor.

Unele dintre cele mai populare game de produse din portofoliul producatorului german ORAFOL Europe GmbH pe care compania le va prezenta in cadrul evenimentului este cea care cuprinde foliile speciale pentru protejarea caroseriilor auto.

Oraguard 270, Oraguard 280 si Oraguard 283 sunt cele 3 variante care au fost create special pentru protejarea vopselei caroseriilor, acestea avand un grad ridicat de protectie UV si o rezistenta foarte mare la zgariere sau rupere, pastrand in acelasi timp culoarea vopselei originale.

Pe parcursul celor 4 zile de targ PRINT&SIGN (26 – 29 septembrie), veti putea urmari live colantari auto executate de catre renumitul colantor Manfred Hunold!

Va invitam la standul Algernon pentru a va bucura de surprize in fiecare zi!Te asteptam la PRINT&SIGN 2017, de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.