PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Bogdan Vasilescu te asteapta la
Conferinta PrintTex 2017!


Te invitam pe 26 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la Conferinta PrintTex 2017 – Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile, sa-l intalnesti pe BOGDAN VASILESCU, director general Grup Transilvae!Print&Sign Cu o experienta de 25 ani in domeniu si colectionar de arta contemporana, Bogdan Vasilescu este unul dintre cei mai importanti speakeri ai conferintei si va vorbi la PrintTex despre noile posibilitati in materie de home decor.

Intitulata Puntea de legatura intre design si productie", tema sa va aborda printul - ca fiind cel mai versatil si mai puternic instrument de personalizare a unui spatiu, pentru care este insa nevoie de crearea unui limbaj comun prin care producatorul de tehnologie, utilizatorul de tehnologie si creativul sa isi puna in aplicare chiar si cele mai neconventionale proiecte.

PRINT&SIGN PRINT&SIGN


Conferinta PRINTTEX 2017 va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.