PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Florin VALCU (Leykom) spune ce vei vedea in
cel mai mare stand de la PRINT&SIGN


LEYKOM va face demonstratii LIVE pe toate cele peste 20 de echipamente cu care vine la PRINT&SIGN 2017, amenajate in cel mai mare stand al targului – peste 280 mp.

Print&Sign "Vedeta standului va fi, fara indoiala, echipamentul de la EFI, Pro 16h LED, un echipament extrem de fiabil, cu costuri mici de productie si productivitate relativ buna, si cu o posibilitate de a face o gama foarte variata de lucrari. Este un echipament ideal pentru companiile mici si medii care vor sa-si inceapa sau sa-si dezvolte un business in aceasta arie de productie publicitara, si care vor sa castige si bani", marturiseste Florin Valcu, Director Executiv Leykom, intr-un interviu video acordat in exclusivitate Euroexpo, fondatorul si organizatorul targului.


La PRINT&SIGN, Leykom te va surprinde cu:

Print&Sign

Prin editia din acest an a targului PRINT&SIGN, Leykom doreste sa consolideze angajamentul facut in urma cu 14 ani, acela de a oferi clientilor sai in mod constant solutii inovatoare pentru industria publicitara, dar si de a crea un echilibru perfect intre calitatea produselor oferite si pretul acestora!

Print&SignVREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.