PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Calin BRANDABUR, Symme 3D, vine la
Conferinta 3D Printing!


Te invitam pe 28 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la Conferinta 3D Printing – Tehnologia inovatoare care iti poate schimba viata, sa-l intalnesti pe CALIN BRANDABUR, presedintele-fondator al companiei Symme 3D!Print&Sign Calin Brandabur este unul din speakerii importanti ai conferintei si va vorbi despre “Fabricarea in Romania a primei bio-imprimante 3D din Europa de Est. Cum functioneaza si ce reprezinta aceasta inovatie pentru domeniul medical”.

Calin Brandabur a realizat alaturi de colegii sai de la Symme 3D prima bio-imprimanta tridimensionala care va printa in viitor si organe. La sase luni de la fondare, Symme3D inregistreaza comenzi de peste 200.000 de euro si contracte cu Renault, Continental si Autoliv.


PRINT&SIGN PRINT&SIGN


Conferinta Book Printing va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.