PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Sander JANSEN, ChangeVenture, vine la
Conferinta Book Printing!


Te invitam pe 29 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la Conferinta Book Printing by Canon, sa-l intalnesti pe SANDER JANSEN, CEO ChangeVenture!Print&Sign Sander Jansen este key-speaker-ul conferintei si va prezenta audientei conceptul BOOK On DEMAND, implementat cu succes in Olanda.

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul schimbarii, al coordonarii si dezvoltarii produselor si afacerilor, Sander Jansen le-a aratat companiilor cu care a intrat in contact ce oportunitati le ofera digitalizarea.


PRINT&SIGN


Conferinta Book Printing va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.