PRINT&SIGN | 26 - 29 septembrie 2017, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Roland BIEMANS, consultant LMNS, vine la Conferinta PrintTex 2017!


Te invitam pe 26 septembrie, in Sala Cupola, ROMEXPO, la Conferinta PrintTex 2017 – Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile, sa-l intalnesti pe ROLAND BIEMANS, consultant LMNS!Print&Sign Roland Biemans este unul din speakerii internationali ai conferintei si va vorbi despre noile “Tendinte si cerinte pentru cernelurile textile digitale”, cu o scurta prezentare a starii de rezistenta si a durabilitatii culorilor pe textile, dar si a tehnicilor folosite pentru a obtine culoarea potrivita in mod constant si precis pe materialele grafice si textile.

LMNS este o companie de consultanta, cu experti care ofera o gama completa de servicii in dezvoltarea produselor si a afacerilor pentru comunicarea vizuala, arta grafica si industria tipografica.

PRINT&SIGN PRINT&SIGN


Conferinta PRINTTEX 2017 va avea loc in cadrul PRINT&SIGN 2017, care se va desfasura incepand de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.