PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign

Daniel Pomparau, Viofil: “E datoria noastra sa aducem noutatile pe piata si sa le facem cunoscute”

Tehnologia digitala este intr-o continua evolutie, iar digital signage are mari sanse sa devina cea mai puternica platforma de comunicare in urmatorii ani. Digital signage este suma multor tehnologii care se bazeaza pe ecrane plate, panouri cu LED-uri si sisteme de proiectie capabile sa prezinte o gama larga de continut, inclusiv imagini, clipuri video, animatii si date live. Este o industrie ce poate sa se reinventeze si sa se adapteze la un mare numar de sectoare (banking, retail, educatie, sanatate, transport) si aplicatii pentru a afisa continut informational.

Piata globala de digital signage a fost evaluata la 16,88 miliarde de dolari in 2015 si este de asteptat sa ajunga la 23 miliarde de dolari in 2023, potrivit Global Market Insights Inc.

Iluminatul cu LED-uri, sector care ocupa o cota de piata importanta in industria digital signage, va inregistra o crestere considerabila in urmatorii ani, spun specialistii, datorita caracteristicilor sale de economisire a energiei, care diminueaza costurile, oferind in acelasi timp numeroase oportunitati pentru industrii. Potrivit estimarilor, pana in 2030, iluminatul cu LED va reprezenta aproape 75% din piata surselor de iluminat.

“Piata de LED-uri din Romania este in plin avant, desi informatia ajunge ceva mai tarziu la noi, din cauza costurilor, si atunci iti da senzatia ca lucrurile merg mai greu. Dar anul acesta (2016 – n.r.) eu am vazut o crestere a pietei, comparativ cu anul 2010, cand am intrat noi pe piata. Anul 2017 cred ca va fi unul mai exploziv pentru noi, in materie de produse, deocamdata. Si e normal asa, pana la urma – sa vii mereu cu noutati. Nu te poti prezenta la targuri cu aceleasi produse, trebuie sa-ti alimentezi mereu producatorii cu solutii si sisteme. Daca nu le aducem noi noutatile pe piata si nu ii sustinem, ei se plafoneaza. E de datoria noastra, a furnizorilor, sa aducem noutatile pe piata si sa le facem cunoscute”, declara Daniel Pomparau, Branch Manager Viofil Sign Systems.


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign


Ce transformari va cunoaste pana in 2020 piata tiparului comercial din Romania, in viziunea lui Gheorghe Nicolae, General Manager Sothis Print, si cat de importante sunt investitiile in tehnologie.
  Citeste pe site  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.