PACK EXPO | 27 - 30 septembrie 2016, Romexpo
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PRINT&SIGN

Intalneste-i pe cei mai buni!

PRINT&SIGN

Acum ai acces rapid la cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, unde ii intalnesti pe liderii industriei.

Totul este foarte simplu:
► Intra pe www.printsign.ro
► Completeaza formularul de inregistrare, in urma caruia vei primit un cod unic de inregistrare
► Odata inregistrat online, pe baza codului primit, nu iti ramane decat sa ridici ecusonul personalizat de la Punctul de Inregistrare amplasat la intrarea in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti

Te asteptam la PRINT&SIGN 2017, de marti - 26 septembrie pana vineri - 29 septembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti!VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te acum!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.


PRINT&SIGN

Lideri din industria tiparului si semnalisticii te asteapta aici!
PRINT&SIGN PRINT&SIGN PRINT&SIGN

  INREGISTREAZA-TE ACUM!  


Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.