Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Algernon aduce la PRINT&SIGN noutatile in materie de colantari auto!


Print&Sign

Standul Algernon din cadrul targului de tipar si semnalistica PRINT&SIGN va fi o sursa de inspiratie pentru cei interesati de domeniul colantarilor auto. In cele 4 zile de targ (26-29 septembrie) vom prezenta cele mai noi culori ale foliei adezive speciale pentru colantarile integrale, ORACAL 970 Premium Special Effect Cast ale marcii germane Orafol.

Cu o gama de culori metalice si electrizante, Oracal 970 Special Effect Cast s-a bucurat inca de la lansare de un real succes atat in Europa, cat si in Statele Unite, iar Algernon, fiind mereu la curent cu trendurile in materie de colantari auto, a adus aceste produse in Romania.

Veti putea urmari LIVE colantari auto executate cu aceste noi culori de catre renumitul colantor Manfred Hunold!

Fiecare zi de targ va aduce surprize la standul Algernon si va invitam sa le descoperiti!


Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.