Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Rezerva-ti locul la
Conferinta 3D Printing!


Pe 28 septembrie, incepand cu ora 10:00, te invitam la Conferinta 3D Printing – Tehnologia inovatoare care iti poate schimba viata, ce se va desfasura in Sala Cupola din Romexpo-Bucuresti, in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Ai ocazia sa vezi cum functioneaza prima bio-imprimanta tridimensionala din Europa de Est, o inventie pur romaneasca, si sa te intalnesti cu speakeri importanti, reprezentanti de seama ai industriei de print digital, care iti vor spune ce aplicatii industriale si medicale poti folosi ca sa-ti cresti business-ul.

Vezi mai jos cine vine la conferinta!


Print&Sign

Print&Sign

Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.