Newsletter PRINT&SIGN
Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

CONFERINTA BOOK PRINTING -
SAVE THE DATE!


Ne face placere sa va anuntam ca pe 29 septembrie va avea loc Conferinta Book Printing by Canon, eveniment dedicat editurilor de carte si tipografiilor. Key-speaker-ul acestui eveniment sustinut de este consultantul de origine olandeza Sander Jansen, CEO ChangeVenture, care va prezenta audientei conceptul BOOK On DEMAND, implementat cu succes in Olanda.

Conferinta Book Printing by Canon face parte din suita evenimentelor conexe targului de tipar si semnalistica PRINT&SIGN si se va desfasura in sala Cupola din Pavilionul A, Romexpo-Bucuresti, intre orele 10:30-12:30.Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.