Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Rezerva-ti GRATUIT un loc la
PrintTex 2017 – Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile!


Vino la Conferinta PrintTex 2017, cu tema "Noile provocari ale imprimarii digitale pe textile", care va avea loc pe 26 septembrie, ora 13:00, Sala Cupola, parter, Romexpo – Bucuresti, in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Nu rata intalnirea cu Dr. Paul N Ewing de la Smithers Pira, un adevarat guru al printului digital, dar si cu alti speakeri importanti romani si straini, specialisti in tehnologii digitale, fashion design, retail de fashion si solutii digitale de print pe textile!

Print&Sign

Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.