Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

GRUP TRANSILVAE te provoaca la performanta! Dezvolta-ti afacerea la PRINT&SIGN!

Print&Sign
Print&Sign Revolutia tehnologica incepe cu HP Latex 335 Print & Cut, cu latime maxima de imprimare de 1,63m (modelul expus la stand) si HP latex 315 Print & Cut, cu latime maxima de imprimare de 1,37m, bazate pe tehnologie LATEX.

Din seria imprimantelor HP Latex 500, concepute pentru furnizori de servicii de imprimare medii spre mari cu volume in crestere, Grup Transilvae prezinta la stand modelul HP Latex 560, care ii permite clientului sa gestioneze lucrari si varfuri in productie aparute in ultimul moment, la o investitie initiala redusa.

De asemenea, la PRINT&SIGN vei vedea singurul echipament de taiere XY specializat pentru tapet, cu precizia ceruta de piata – Fotoba XLD170WP. Este un echipament de taiere care poate finisa o mare varietate de materiale flexibile de pana la 0,8mm grosime, precum: policarbonat, hartie foto, vinil autoadeziv, PVC, duratrans, TDF, canvas, printuri laminate si altele.
Print&Sign Vedeta acestei editii va fi imprimanta Océ Colorado 1640, prima imprimanta din rola de format super-lat de 64” care are la baza noua tehnologie Canon UVgel. A fost proiectata la cele mai inalte standarde industriale, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste productivitatea indiferent de dimensiunea companiilor, producand volume mari de lucrari de format super-lat cu un timp scurt de raspuns.
Print&Sign Grup Transilvae si Esko va invita sa participati la demonstratiile sustinute la stand de catre specialistii Esko!
Nu ratati aceasta oportunitate unica de a afla mai multe despre solutiile software Esko, direct de la cei care le cunosc cel mai bine!
  • ArtiosCAD, cel mai popular software de design structural pentru crearea de ambalaje
  • Esko iCut, o colectie de software de pre-production creat special pentru imprimante de format de mare si pentru sisteme de finisare digitala care corecteaza formate PDF, genereaza automat bleed pentru fisiere si contur de taiere
  • Automation Engine, dedicat automatizarii fluxurilor de lucru pre-press, ce poate revolutiona procesele afacerii dumneavoastra
Participarea la demonstratii se face cu programare, pentru detalii: mk@transilvae.ro

Print&Sign


VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te aici!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria tiparului si semnalisticii.Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.