PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign

Bio-imprimanta la PRINT&SIGN 2017

Bioprintingul tridimensional este una dintre cele mai promitatoare aplicatii pentru aditivii de fabricatie din domeniul medical, ceea ce face ca prezenta Romaniei pe harta bioprintingului mondial sa fie foarte importanta. Cum a ajuns Symme3D, producatorul de imprimante ultraperformante renumit pentru realizarea primei bio-imprimante din Romania, la aceasta performanta, la numai un an de la infiintare?

In iulie 2015, o mana de tineri entuziasti din vestul tarii lansau pe piata prima imprimanta 3D capabila sa printeze obiecte, sa imprime circuite electronice si sa graveze cu laser in acelasi timp. Succesul nu a intarziat sa apara si a venit sub forma unor zeci de comenzi in baza carora tinerii inventatori au fondat Symme3D. Nu a trecut mult pana cand au lansat pe piata prima bio-imprimanta din Romania, un echipament a carui practicabilitate a fost intuita imediat.

“Ceea ce facem acum cu bioprinterele este sa printam tumori canceroase cu celulele prelevate de la pacient, carora le administram medicamentatie pentru a vedea exact care medicament are mai mare efect asupra tumorii si mai putin efect asupra tesutului sanatos”, explica Calin Brandabur, CEO Symme3D.

Citeste mai mult pe www.printsign.ro


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign


Ce transformari va cunoaste pana in 2020 piata tiparului comercial din Romania, in viziunea lui Gheorghe Nicolae, General Manager Sothis Print, si cat de importante sunt investitiile in tehnologie.
  Citeste pe site  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.