Newsletter PRINT&SIGN
Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Eduard Dumitrascu (ARSCM) va fi speaker la Conferinta Digital Signage

Print&Sign


Presedintele Asociatiei Romane pentru Smart City si Mobilitate (ARSCM), Eduard Dumitrascu, va fi unul dintre speakerii conferintei DIGITAL SIGNAGE, ce va avea loc pe 27 septembrie, Sala Multimedia, Romexpo-Bucuresti, in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Cat de Smart sunt cladirile si orasele din Romania. Ce inseamna Smart City si Smart Retail pentru piata din Romania” este tema dezbaterii dlui Dumitrascu in prima parte a conferintei. Vezi agenda completa aici.
Eduard Dumitrascu Formarea in cadrul Universitatii Romano-Americane, cumulata cu studiile aprofundate in domeniul securitatii informationale, i-au permis lui Eduard Dumitrascu o ascensiune profesionala de ambele parti ale baricadei. Cu o vasta experienta in management, ca si Director General în cadrul unor companii private cu activități distincte, de la media și comunicare la fonduri europene pe parcursul a peste 15 ani, Dumitrascu a decis sa obtina un inside si din mediul public, adaugand in portofoliul sau experienta castigata din postura de Consilier Judetean, Consilier la Parlamentul Romaniei si culminand cu cea de Secretar de Stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

In acelasi timp, este si fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro si Bucharest Business Breakfast. Ca presedinte al ARSCM, Eduard Dumitrascu este unul dintre cei mai activi sustinatori ai inovatiei. Militeaza pentru crearea unei legaturi puternice si benefice intre mediul privat si cel public, facand parte din proiecte ample cu impact national si rezonanta internationala. Asociatia Romana pentru Smart City si Mobiltiate a fost infiintata in 2016 pentru a veni in sprijinul institutiilor, companiilor si persoanelor implicate in dezvoltarea comunitatilor si oraselor. Print&Sign
Print&Sign

Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & Sign


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.