Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Vino la PRINT&SIGN sa vezi cele mai
inovatoare echipamente de procesare hartie
si carton de la KPT!

Print&Sign

Print&Sign Masina de taiat carton si mucava cu alimentare automata si 8 cutite circulare, alimentare automata, reglaj pneumatic pentru grosimea cartonului si sistem de ungere centralizat este perfecta pentru procesarea scoartelor-copertilor tari si a produselor caserate.
Print&Sign Masina de produs cutii rotunde, formata din masina de uns la cald/rece si masina de caserat si montat capace cutii rotunde, are o viteza de lucru de 3-5 cutii/minut in functie de marimea cutiei si de abilitatea operatorului, diametrul tub carton min/max 70 /300 mm, lungime tub min/max 40/ 300 mm si necesita aer comprimat de 0,4-0,8 MPa. Este o masina ideala pentru cutii de cadouri, bauturi, bijuterii etc. Inseram si video:

Print&Sign


Print&Sign La masina de legat cu banda, fixarea benzii se face prin incalzire, in conditiile in care latimea benzii este de 9-15mm, iar tensiunea in banda poate ajunge pana la 50kg. Masina are o viteza de legare de 1,6 secunde.

Pe langa acestea, in standul KPT de la PRINT&SIGN vor mai fi o masina automata de taiat mucava pentru cotor, masina de ambalat in folie si o masina de sigilat cutii.


PRINT&SIGN iti ofera 4 zile de targ imprimate cu


Print&Sign


Inregistreaza-te acum GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile a PRINT&SIGN, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.