PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign

In ultimii ani, digitalizarea a avut un impact masiv asupra industriei de print din intreaga lume, desi cel mai mult au avut de suferit pietele ale caror industrii de print ajunsesera la maturitate.

In Romania, evolutia din ultima perioada a tiparului comercial demonstreaza, inca o data, ca avem de-a face cu o piata atipica, ce nu reactioneaza la fel ca in vestul Europei sau dincolo de ocean. Mutarea unei parti din publicitate pe online nu a afectat business-urile marilor tipografii din tara, desi piata a scazut pe anumite segmente, marturiseste Gheorghe Nicolae, General Manager Sothis Print. Explicatia ar fi ca piata romaneasca nu a cunoscut inca un transfer masiv catre tiparul digital, din cauza ca toate investitiile care s-au facut in ultimii ani in tiparul digital au vizat doar tipografiile, in speranta obtinerii unor castiguri rapide.

“Adica iau un echipament – sa zicem un HP Indigo 8000 - il montez in tipografie si tot ce am tiraj de 100 sau 1000 (care se cere de pe o zi pe alta) il fac digital. Din pacate, adevaratele investitii in digital (vorbim aici de echipamentele de performanta, de peste 600.000 de euro) nu prea exista in Romania”, spune Nicolae.

Citeste mai mult pe www.printsign.ro

Print&Sign


Vino la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign


Tiparul digital nu va ucide offset-ul. Din contra, el vine in completarea offset-ului, spun specialistii companiei RICOH.
Dar ca sa poti rezista pe piata, trebuie sa oferi ceva in plus...
  Citeste pe site  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.