Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

JJDisplays vine la PRINT HUB


In acest an, vizitatorii PRINT HUB vor avea ocazia sa faca diferenta tangibil oferindu-le o experienta tactila si senzoriala prin gama Black Line, Nano Display, Classic Line, Sevaletul Metalico si Suporturi pentru Tablete. “Toate acestea indeplinesc un rol esential in comunicarea vizuala a clientilor nostri pentru ca ‘Te fac remarcat imediat!’, adauga Rudnyanszky.

PRINT HUB, cu cele 3 zone distincte PRINT HUB APPLICATIONS, PRINT HUB DEMO AREA si PRINT HUB EVENTS, este locul unde iti dam intalnire timp de 4 zile cu sute de agentii de publicitate si marketeri din retail&FMCG, HoReCa, farma, fashion, design interior, cosmetice, entertainment, auto, banking.

  Inscrie-te ACUM!  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te la PRINT&SIGN  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.