Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Cum poti tipari 100 de pagini pe minut la costuri mici si fara batai de cap

Epson
Epson va prezenta la standul din zona PRINT HUB a targului PRINT&SIGN 2017 gama de echipamente Epson WorkForce Enterprise, ultima generatie de imprimante business cu jet de cerneala, ecologice si foarte rapide. Este vorba despre un multifunctional A3 color care poate tipari cu o viteza de 100 de pagini/minut. In plus, acest model ofera beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneala le poate aduce, fiind o solutie cu consum redus de energie si care necesita mai putine consumabile, la pretul unui copiator laser departamental. Pe langa WorkForce Enterprise WF-C20590, este disponibila si o versiune de 75 de pagini/minut, modelul WF-C17590.

Epson
Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imprimarii, Epson a integrat o serie de inovatii tehnologice, inclusiv un cap de printare cu capacitatea de „reparare automata”, mai precis duzele adiacente pot prelua functiile uneia infundate pentru a preveni aparitia dungilor pe print, precum si o curea de transport electrostatica pentru a mentine calitatea la viteze mari. Mai mult, aceasta noua tehnologie reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste performantele ecologice, reducand consumul de energie cu pana la 96%, in comparatie cu imprimantele laser care au aceleasi viteze, fara sa fie necesara o sursa de alimentare specializata.

Citeste mai mult  ››    


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.