Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign
ROEL
Se spune ca Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) sunt coloana vertebrala a unei economii. Acest lucru se simte in special in industriile creative, de productie publicitara, sau de productie print.

Din aceasta perspectiva, ROEL Group, distribuitor national RICOH in Romania, va veni la PRINT&SIGN 2017 cu solutii complete pentru IMM-uri. La standul companiei, in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo-Bucuresti, vei descoperi trei masini de productie cu caracteristici tehnice impresionante, masini care contribuie la cresterea afacerii utilizatorului si la satisfactia clientilor sai:

ROEL
Contact: ROEL_Contact, www.facebook.com/RoelGroup

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.