Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Sean Smith, consultant strategic Smithers Pira (UK), vine la PRINT&SIGN

Smithers-Pira.jpg
Ne face placere sa va anuntam ca Sean Smith, unul din consultantii Smithers Pira, se va numara printre speakerii principali ai conferintelor PRINT&SIGN 2017.

Grup Transilvae Sean Smith are o experienta de peste 30 de ani in domeniul tehnologiei industriale de varf, timp in care a oferit consultanta specializata intreprinderilor tipografice si jucatorilor din domeniu. In prezent, este consultant Smithers Pira pe probleme tehnice, oferind solutii si date cu privire la intregul lant de distributie din domeniul imprimarii: echipamente si furnizori de echipamente, consumabile, cumparatori.

Doctor in chimie, Sean Smith a sustinut dintotdeauna utilizarea cernelurilor UV in procesul de tiparire; a fost, de altfel, unul dintre directorii tehnici ai Rexam, cea mai mare companie de print si ambalare din Marea Britanie, cu o cifra de afaceri de aproape 2,2 miliarde de lire sterline.

Preocupat de print, Sean Smith a scris multe studii de piata pentru Smithers Pira, analizand cu precadere tendintele si tehnologiile pietelor globale de print si tendintele imprimarii cu jet de cerneala. De asemenea, Smith face parte din categoria celor mai importanti speakeri ai conferintelor pe tema tehnologiilor de imprimare. Pe 28 septembrie 2017, Sean Smith va prezenta la conferinta 3D Print din cadrul PRINT&SIGN 2017 tendintele printului tridimensional din industria auto.

Smithers Pira este cea mai mare autoritate din domeniul printului, ambalajelor si hartiei din lume. Infiintata in 1930, compania ofera consiliere strategica, date si studii de piata, identificand oportunitati si evaluand produse pentru jucatorii din domeniu.


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.