Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Grup Transilvae confirma: printul digital musca tot mai mult din designul interior

Grup Transilvae
Grup Transilvae Printul digital este tot mai prezent in zona decoratiunilor interioare, in ciuda faptului ca nevoile clientilor, nefiind intelese intotdeauna, nu sunt puse in aplicare la standardele dorite. Aceasta este premisa de la care Grup Transilvae a realizat recent un experiment senzorial – “Room in Room”, bazat pe tehnologie HP Latex – prin intermediul caruia concepte 3D din viata reala sunt transferate in bidimensional printr-un print impecabil, care ofera senzatia de spatiu si perspectiva.

“Am vrut sa ilustram prin Room in Room o camera imaginata de cei cu care am colaborat (Agnes Lukacs, Liana Vasilescu, Silvana Bratu, Iohana Berea si Alina Pahontu) care sa scoata in evidenta scopul exact al demersului nostru, acela de a trece si noi prin procesul real de colaborare intre designeri si productie. In cadrul acestui grup am trecut prin aceleasi dureri prin care trece orice designer la un prototip in drumul catre productie. Au existat unele disensiuni, pentru ca niciunul dintre cei trei factori implicati (producatorul, utilizatorul si clientul – n.r.) nu stie tot despre ce poate si ce asteptari are celalalt. Iar noi speram sa atenuam aceasta problema de comunicare prin demersul nostru”, a declarat Bogdan Vasilescu, General Manager Grup Transilvae, furnizor de imprimante, tehnologii, color management, mediator si sponsor al acestui experiment.

Prin conectarea solutiilor de print digital cu designerii de interior, arhitectii si utilizatorii de custom print in zona home&deco se pot realiza o multime de proiecte in industria hotelurilor, restaurantelor, retailului si birourilor (studiile arata ca angajatii fericiti, care lucreaza intr-un spatiu prietenos, sunt mult mai productivi). La fel de variate pot fi si materialele imprimate cu cerneala Latex (care nu miroase): backlit textil, autocolant mat, piele sintetica, canvas, hartie reciclabila, polyester 100% (fara PVC), autocolant laminat (pentru floorgraphics), tapet fara PVC. “Credem cu tarie ca tehnologia HP Latex reuseste sa inchida aceasta prapastie care exista astazi intre ce poate sa faca tehnologia si ce isi doresc designerii”, considera Doru Stoican, Sales Manager HP Large Format, Europa Centrala si de Est.

Grup Transilvae
Daca vrei sa vezi ce poate face printul digital in transformarea mediului in care traim, VIDEO.

  Citeste mai mult pe site  ››  


Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.