Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Printman vine la PRINT&SIGN 2017 cu o solutie completa de imprimare si finisare pe segmentul wide format

Printman
Printman, unul dintre principalii distribuitori de echipamente si consumabile din industria tipografica, a pus bazele unui nou parteneriat la editia FESPA 2017 . Numele partenerului nu a fost inca divulgat, insa reprezentantii companiei ne-au confirmat ca este vorba despre unul dintre principalii producatori de masini digitale de taiat. Odata cu acest nou parteneriat, Printman si-a consolidat portofoliul de solutii destinate industriei producatoare de POSM-uri, printuri de mari dimensiuni si nu numai.

In ceea ce priveste prezenta la editia din acest an la PRINT&SIGN, reprezentantii Printman sunt increzatori ca vor veni cu o solutie completa de imprimare si finisare in domeniul wide format. Printre echipamentele ce vor fi prezentate se numara imprimanta Fujifilm Acuity LED 3200R si imprimanta hibrid Fujifilm Acuity LED 1600 II, capabila sa imprime atat pe materiale flexibile, din rola, cat si pe rigide usoare, fiind dotata cu mese speciale de alimentare si eliminare. Pe tot parcursul targului, Printman va sustine demonstratii live cu toate echipamentele prezentate.

Printman
Citeste mai mult


Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.