Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Cea mai noua imprimanta Mimaki ultra wide format expusa la FESPA Hamburg vine la PRINT&SIGN

Mimaki

Imprimanta UJV55-320 ultra wide format cu jet de cerneala, expusa zilele acestea la FESPA 2017 in standul Mimaki, va fi prezenta si la targul PRINT&SIGN 2017 din aceasta toamna.

Modelul de ultima generatie a fost conceput pentru grafica pe suporturi media si panouri supradimensionate cu o latime de pana la 127,9 inci (3,2m), insa poate imprima simultan pe doua role de pana la 60 de inci (1,52m) fiecare – ceea ce inseamna dublarea productivitatii. Imprimarea se poate face cu sapte culori, inclusiv alb, folosit pentru suporturi transparente sau colorate. In plus, cerneala alba permite imprimarea in trei straturi (culoare/alb/culoare), asigurand fidelitatea culorilor pentru semnele iluminate din spate si cele doua doua fete. Culorile consistente au un grad ridicat de opacitate si pot fi vizualizate in conditii optime in aplicatii atat ziua, cat si noaptea, iar viteza de imprimare ajunge pana la 1184 mp/ora. Vezi video aici.


Mimaki

Vino la PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est, intre 26 si 29 septembrie, in Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti!


Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.