PRINT&SIGN 2017
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign
Print&Sign

Print&Sign Industria de print digital pe textile se va dubla de la an la an pana in 2021, arata ultimul raport al companiei de cercetare de piata Smithers Pira, care prognozeaza o crestere medie anuala de 12,3%. La nivelul pietei, aceasta inseamna vanzari de 2,4 miliarde de euro, fata de 1,2 miliarde de euro in prezent.

Specialistii Smithers merg mai departe cu previziunile si sustin ca volumele de tesatura vor creste chiar mai rapid decat cresterea pietei, datorita tehnologiei de imprimare cu jet de cerneala. Daca in prezent se imprima anual 870 milioane mp de textile, in 2021 volumul ar putea ajunge la aproape 2 miliarde mp de textile.

Noile tendinte indica astfel o oportunitate uriasa pentru companiile din industria de print digital care doresc sa intre pe piata de textile, sa achizitioneze masini si materiale consumabile de la producatorii specializati.

La PRINT&SIGN 2017 compania Geko, distribuitor autorizat pentru Romania al echipamentelor Mimaki, va prezenta o gama noua de echipamente de print pentru zona de textile (doua modele Tx300), precum si o varianta economica de echipament Printer Belt – care va fi lansat pe piata romaneasca luna viitoare.

Vino la PRINT&SIGN 2017!
Print&Sign


Mons Medius va prezenta la targ solutii de print cu cerneala pigmentata pentru zona fashion, care pot fi adoptate si de catre firme mai mici...
  Citeste pe site  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.


 
Fii conectat la ultimele stiri:
Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign Parteneri Print & Sign  

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.