Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

LEYKOM da trendul in sign&display, print 3D si print industrial pe cel mai mare stand al targului PRINT&SIGN 2017

Leykom

Compania Leykom, furnizor de top la nivel national pentru industria publicitară, va fi prezent la PRINT&SIGN 2017 cu un stand de peste 200 mp, dedicat domeniilor sign&display, print 3D si print industrial.

La editia din acest an a PRINT&SIGN, cel mai important targ pentru industria tiparului din Europa de Sud-Est, Leykom va prezenta o varietate de echipamente de ultima generatie, printre care:

  • Gravatoarele laser de la BRM Lasers;
  • Printere digitale ale unor branduri internationale de renume, precum EFI, Impression Technology, Mimaki si Roland;
  • Printerele 3D de la EnvisionTec si LeapFrog;
  • Trimmere si laminatoare de la Flexa;
  • Echipamente CNC de la VHF.

Astfel, cei care vor vizita standul Leykom vor avea ocazia sa afle informatii complete despre solutiile inovatoare si tehnologizate din domeniul publicitar si vor putea viziona demonstratiile live ale fiecarui echipament.

Distribuite pe toate continentele, echipamentele EFI se vor afla si anul acesta la standul Leykom, continuand seria de demonstratii care au facut din aceste produse solutia preferata de print digital, atat pentru cei care vor sa intre in lumea tiparului, cat si pentru cei consacrati datorita portofoliului larg de echipamente si a versatilitatii acestora.

Leykom
De departe, noutatea celor patru zile de  targ (26-29 septembrie 2017) va fi prezenta gamei complete de gravatoare laser de la BRM, echipamente distribuite exclusiv in Romania de Leykom. Aceste produse sunt recunoscute pentru viteza de lucru crescuta, dar si pentru prelucrarea perfecta in lemn, plastic, metal si hartie.

Cele mai recente modele de echipamente ale brandurilor internationale,  care vor putea fi vizionate in Romania la standul Leykom din cadrul PRINT&SIGN 2017, vor fi lansate la FESPA 2017 (cel mai mare targ european din industria serigrafiei si tiparului digital), desfasurat intre 8 si 12 mai la Hamburg, Germania.

Anul acesta, prin participarea la PRINT&SIGN 2017, Leykom doreste sa consolideze angajamentul facut in urma cu 14 ani, acela de a oferi clientilor sai in mod constant solutii inovatoare pentru industria publicitara, dar si de a crea un echilibru perfect intre calitatea produselor oferite, si pretul acestora.


Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.