Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign Print&Sign

Canon lanseaza prima imprimanta cu tehnologie UVgel la FESPA 2017

Print&Sign
Print&Sign Grup Transilvae, unul dintre marii furnizori romani de solutii hardware si software pentru industria grafica, va invita la standul Canon de la FESPA 2017 (stand A1-B55), unde va fi prezentata in premiera prima imprimanta din rola de format super-lat de 64” ce are la baza noua tehnologie Canon UVgel: Océ Colorado 1640.

Tehnologia UVgel a fost dezvoltata de Canon pentru a oferi productivitate fara precedent la o calitate excelenta pe o gama larga de materiale, pentru versatilitatea optima a aplicatiilor.

Océ Colorado 1640 a fost proiectata la cele mai inalte standarde industriale, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste productivitatea indiferent de dimensiunea companiilor, producand volume mari de lucrari de format super-lat cu un timp scurt de raspuns.

Noua tehnologie Uvgel de la Canon va fi promovata de compania Grup Transilvae si in Romania.

FESPA 2017, cel mai mare targ european din industria serigrafiei si tiparului digital, va avea loc la Hamburg, intre 8 si 12 mai.


Print&Sign
Citeste si O noua tehnologie de imprimare pe hartie fotoreversibila

Cel mai recent studiu Smithers Pira (“Viitorul offset-ului versus tiparul digital in 2018”) arata ca imprimarea digitala va acoperi 20,6% din intreaga piata a printului mondial, in conditiile in care piata mondiala a imprimarii digitale va ajunge la 187,7 miliarde de dolari pana in 2018.
  Citeste mai mult  ››  

Print&Sign

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.